Amazoni esindajad ei vaevuks lihtsalt sellise pressiteate väljastamiseks muidugi Facebookis tuhnimist või netipokkeri tagumist katkestama, nii et neil on midagi öelda ka Kindle'i kohta.

Nende arendatav e-raamatute ja üldse digitaalmeedia tarbimise platvorm on nimelt saanud "kõige kingitumaks tooteks Amazoni ajaloos". See viitab mõistagi tehingutele, mida saab võrgupoes sooritada Gift-funktsiooni kaudu.

Kindle'i raamatukokku kuulub hetkel juba umbes 390 000 digivormi valatud kirjatööd, need on loetavad ka Apple'i seadmetel iPod ja iPod Touch.

2007. aasta novembris startinud Kindle'i senised müüginumbrid on seni veel avalikkusele teadmata, aga turu-uuringute firma Forrester Research hindas oktoobris, et Kindle ruulib juba 60 protsenti USA turust ja teisel kohal on 35 protsendiga Sony Reader.

Tehnoloogiaajakirjanikud on pööranud hiljuti küllalt palju tähelepanu ka uuele, 30. novembril ilmunud e-lugejale Nook, mille taga seisab USA juhtiv raamatupoodide kett Barnes & Noble. Selle esimene partii on tootja väitel ruttu läbi müüdud ja teine partii saabub jaanuaris.

Forrester Research hindab, et ameeriklased ostsid kohelõpeva aasta vältel 3 miljonit e-lugejat ja 2010. aastal leiab omaniku juba kuus miljonit seadet.