Tänaseks on mTaskusse lisatud juba üle 90 000 kinke- ja kliendikaardi, millega on tasutud üle 10 miljoni euro eest. Järjest enam kogub äpi kasutajate seas populaarsust ka Alexela Kodukaart, mida on mTaskuga ühendanud ligi 7400 klienti. mTasku tehingute arv Alexelas kasvab igakuiselt keskmiselt 20% võrra.

Miks see nii on?

Kütuse tankimine ning selle eest tasumine on oluliselt kiirem ja teostatav täiesti paberi- ning plastikuvabalt. Pea ainult meeles, et tankimispüstol tuleb ikka endal tankuri külge tagasi asetada, seda veel ükski mobiilirakendus ise teha ei suuda.

Alexelas mTaskuga tankimiseks on lihtsalt vaja skannida QR-koodi, mis asub tanklas otse tankurite või makseterminali kõrval ning mugavuspoes kassa kõrval. Kodukaart ning maksekaart avanevad äpis automaatselt, nii saab ühe liigutusega maksta ja oma kliendisoodustusi rakendada. Lihtsalt vali broneerimiseks sobiv summa ning tangi. Pärast tankimist jääb mKviitung sinu mTaskusse. Nii saab kõiki sooritatud makseid vaadata mTasku menüüst, valides jaotuse „Tehingute ajalugu“. Samast kohast saad ka PDF-vormingus kütusearveid saata enda valitud e-posti aadressile või otse raamatupidajale.

On ju tõsi, et oma hommikukohvi vajad nüüd ja kohe ja pikas järjekorras seismine selle eest tasumiseks, ei kõla just meeliülendava unistusena. Nii ongi, et lisaks tankimisele saab mTaskuga oma ostude eest tasuda kõikides Alexela mugavuspoodides ja iseteeninduskassades üle-eestiliselt. Tavakassas tuleb vaid klienditeenindajat informeerida, et sooritate makse mTaskuga ning skaneerida telefoniga kassa juurde paigaldatud QR-märgis.

Hea on see, et mTasku rakendust saavad kasutada kõikide mobiilioperaatorite kliendid ning olenemata telefoni enda operatsioonisüsteemist - äpp toimib nii QR-koodiga kui ka NFC-tehnoloogial. mTaskus avanevad automaatselt nii kliendikaart kui ka pangakaart, ehk kasutaja ei pea rahakotist mitut kaarti otsima või kasutama plastikust kliendikaarti soodustuse saamiseks.

Aita kaasa tarbetute pabertšekkide ja plastikust kliendikaartide vähendamisse. Leia rohkem infot Alexela Kodukaardist mTaskus leiad aadressil www.mtasku.ee/alexela.

mTasku rakenduse alla laadimine samal lehel on niisama lihtne nagu selle kasutamine.

Jaga
Kommentaarid