Ülimenukad seikluslood Disney lõbustuspargi atraktsiooni põhjal. Telesari, mis inspireeritud kellegi Twitteri säutsuvoost, mille eesmärk on tema isa tsitaate koguda. Kulukad suvefilmid lastelelude eepilisest sõjast. Me ei tohiks enam üllatuda, mille põhjal lääne meelelahutustööstus võtab vaevaks filme-sarju luua... aga üllatab ikkagi.

"Awkward Family Photos'it" arendab ABC tellimusel Sony Pictures TV. See põhineb lepinguliselt just raamatul, mitte esimesena sündinud ajaveebil.

Pole veel teada, kuidas sari hakkab täpselt välja nägema. "S**t My Dad Says" kasutas ootuspärast mudelit, kus situatsioonid pärinevad pereelust ja tsiteerimisvääriline isa (William Shatner) on kõrvaltegelane.

Kui šõu tõmbenumbriks on naeruväärsed perepildid, tuleks leida hea põhjus alatasa veidra välimusega inimesi ekraanile lasta. Äkki peaks konsulteerima Wes Andersoniga, kes leiab oma komöödiates arvukalt pildilisi võtteid argielu humoorikuse ja absurdsuse näitamiseks.

"S**t My Dad Says" on vähemalt esialgu võrdlemisi edutu, aga CBS tellis kuuldavasti veel ühe telesarja Twitteri säutsuvoo põhjal. See on "Shh... Don't Tell Steve", mille keskmes autori veidrikust toakaaslane.

"AFP" esialgsest tiimist on tuntud vennad Joe ja Anthony Russo, kes on vändanud paar komöödiat ("Welcome to Collinwood", "You, Me and Dupree") ning peamiselt tegevad telemaastikul (hetkel näiteks "Community"). Nemad oleks seotud produtsentide-režissööridena.

Uudist illustreerib stiilinäide, millistest fotodest "AWP" koosneb.