„Aasta pärast ülemaailmse majanduskriisi algust on selge, et uue arengu toetuseks on vaja luua innovaatilisi ja jätkusuutlikke IT-lahendusi. Viime Juubelifoorumil kokku Eesti IT otsustajad ja maailma tehnoloogia loojad. Foorumil antakse üle informatsioon, mis on vajalik teada järgnevate aastate IT äriplaanide loomiseks”, ütles konverentsi korraldaja Net Group’i OÜ juhatuse esimees Priit Kongo.

Eesti IT firma Net Group korraldatud konverents on jaotatud viieks paneeliks: äri, tehnoloogia, arendus, praktika ja töötuba. Kõikidel sessioonidel esinevad erinevate tehnoloogiafirmade  asjatundjad. Praktika osas räägivad  väljakutsetest ja lahendustest kliendid ise. Töötubades minnakse lahendustesse ja tehnoloogiatesse kättpidi sisse. Oma kuldaväärt kogemusi jagavad foorumikülalistega Net Groupi, IBM-i, VMWare, EMC, Microsofti, Symanteci, GoPro, Innovaphone’i ja Kodaki esindajad.

„Nimetasime seekordse konverentsi juubelifoorumiks, sest Net Group on tegutsenud kümme aastat. Selle aja jooksul oleme kasvanud parimaks IT terviklahenduste pakkujaks Eestis,” ütles Kongo.

Konverentsil tutvustatakse ka Net Group’i uusi tooteid, mis konkureerivad käesoleva Innovatsiooniaasta innovaatilise toote kaubamärgile.

Lisaks töistele teemadele teeb konverentsil põneva ettekande Aleksei Turovski, kes räägib kommunikatsioonist hundikarjas ja sellest, mida IT-maailm sellest õppida saab.