Tehnoloogia suurimaid plusse on pidev muutumine. Uued põnevad ideed saavad ruttu tegelikkuseks ja eilsed võimatud asjad on täna täitsa tavalised. Aga mõni idee jääb palju kauemaks alles kui vaja oleks, nagu halb lõhn või ebapopulaarne poliitik. Kui järgnevad üheksa tehnoloogiat oleks hobused, oleks need juba liimiks tehtud.

QWERTY klahvistikud

Nende eesmärk on inimest aeglustada - lahendus valmis selleks, et kiirete tippijate töö ei kiiluks trükimasinaid kinni. QWERTY õppimine võtab kaua, see mõjub halvasti randmetele ja kui seda kasutavad väikeseadmed, muutub see neetult ebamugavaks.

Sigarisüütajad autodes

Me ei vastandu suitsetajatele, vaid lollusele. Sigaretisüütaja auk on ka kasutusel vooluallikana, millest paljud seadmed sõltuvad. Aga ikka peame ühendama satelliitnavigatsioonisüsteemide ja DVD-pleierite juhtmed, ja telefonilaadijad, mingite adapteritega, sest autofirmad ei asenda süütaja auku korraliku sokliga. Suitsetajatel on nagunii tikud või välgumihklid kaasas!

Kõigele erinev laadija

Näide elust. Meil on kaks Sony kaamerat, suur ja väike. Mõlemad kasutavad taaslaetavat akut. Laadijad on täiesti erinevad. See on lihtsalt rumal. Euroopa Liit sunnib mobiiltelefonitootjaid micro-USB standardiks muutma, aga miks ei võiks leiduda kõigile laetavatele vidinatel üht laadijat?

Kaugjuhtimispuldid

Puldid on sülearvutitele, televiisorile, teleriboksile, DVD-mängijale, stereole jne. Miks puuduvad standardina puldid, mida suurema pingutuseta programmeerida kogu meie kraami kontrollima?

Äravisatavad patareid

Kas olete näinud kedagi suurtes poodides patareikogumispurke kasutamas? Meie ka pole. Patareitehnoloogia on piisavalt hea ja laadijad piisavalt kiired, nii et äravisatavaid patareisid peaks käsitlema keskkonnavastase kuriteona. Iga kord, kui komplekti Duracelle kasutusele võtate, virutate jääkarule metafoorilises mõttes rusikaga vastu koonu.

Hõõglambid

Esialgsed energiasäästlikud pirnid muutsid kodud "Doom 3" tualettruume meenutavaks: nende karm sinakas valgus oli nii ere, et võis pahaaimamatu külalise hetkeks juhmistada. Energiasäästlikud pirnid on nüüd aga sama pehmed nagu hõõglambid, ja ammu väiksemad kui King Kongi rusikas. Puudub hea põhjus, miks veel tavaliste pirnidega energiat raisata.

Värvilised tindiprits-printerid

Nende pidamine maksab väikese varanduse, kassetist jätkub umbes kolme lehekülje väljaprintimiseks ja ükskord, kui teil on tõesti vaja kasutada värviprinti, selgub muidugi, et tsüaan on otsa saanud. Ah fotode printimine? Suurtes poodides saab vähema raha eest paremad tulemused.

http://www aadressireal

See on ebaoluline 99 protsenti veebisirvimise ajast ja Google Chrome'i brauserist kadus http:// juba arendajaversioonis. OS News soovitab selle asemel lihtsaid ikoone. Kõlab hästi.

DRM ehk digiautorikaitse süsteemid

Need ei peata piraatlust, küll aga teie "Peppa Pig" DVD-kollektsioonist varukoopiate tegemist. Õudne.