Ping

Kõik teavad, et iTunes 10 koosseisus olev Ping on lihtsalt nõme. Avage see rivaalide toodetud lahendustele, nii et kasutajad saaks lisada oma Last.fm mängukavasid, Facebooki sõpru jne. Võõrkontaktide leidmine olgu ka kerge, nii et kutset ei peaks saatma e-kirjaga või neid manuaalselt otsima.

Oleks väga tore, kui Ping tunneks ära ka meie muusikakogud, mitte ainult iTunes Store'ist ostetud kraami. Seda küsida pole just palju, eks?

iPhone

Kerge on näidata rivaalidele näpuga ja materdada nende nutitelefonide antennide kvaliteeti. Aga me ootame Apple'ilt enamat. Järgmisel korral tootke korralik iPhone, mis hindab funktsionaalsust tähtsamaks vormist ja annab meile nutifoni, mida väärime.

Halvimal juhul nõustume ka mõnekümne sentimeetri pikkuse kummikattega antenniga, mille saab telefoni külge kruttida. Ja kuidas oleks akudega, mida saab vahetada?

iLife 11 / iWork 11

Me teame, et see on odav ja uue Maciga üldse tasuta, aga iLife vajaks tõesti värskendust. Liitke Aperture iPhotole; töötage iMovie läbi, et selle kasutamine ei eeldaks teaduskraadi metafüüsilises ajukirurgias; muutke iWeb korralikuks Wordpressi ja RapidWeaveri rivaaliks, mis ei piirduks MobileMe tellijatega ega tekitaks soovi lähima otsimootorite optimeerimise eksperdi õlal nutta tihkuda.

Mis veel? GarageBand. Me soovime, et kõik edetabelilood ei kõlaks nagu need oleks GarageBandiga tehtud. iWork 11, Pages ja Keynote on hetkel okei, aga Numbers? Me ei tea, kust alustada. Või kuidas. Aidake?

MobileMe

See näeb kena välja ja nii edasi, aga me tõesti ootaks natuke rohkem jõudlust. Ja madalamat hinda. Tasuta rivaale on piisavalt.

Mac OS X 10.7

Esmalt visake kõrvale suurte kasside metafoorid ja valige nimeks midagi tõeliselt inspireerivat. Eeskujuks on "X-Factori" võitjate nimed, meie käskijad panganduses või Sithi isandad.

Teiseks tahame tõelist "Minority Reporti" stiilis holograafilist kasutajaliidest, mis pakub näpud-õhus-juhtsüsteemi, teeb lahedaid hääli ja pakub Finderit, mis pole nõme. Kui ainult üks, siis mittenõme Finder. Teie otsustada.

Järgmine Apple TV

Me taipame teie püüdlusi ja need on kiiduväärsed. Aga asi ei pea tõesti nii keerukas olema. Ühendage suur kõvaketas, Blu-ray pleier või koguni salvestaja, personaalse videosalvesti funktsionaalsus ja kõrglahutusega teletuuner, kasutage oma oskusi kasutajaliideste loomisel, pistke kõik ilusasti disainitud karpi ja me ostame seda massiliselt.

See peab olema piisavalt odav ja lihtne, et isegi meie vanaemad oskaks kasutada. Nemad on esimesed, kes järjekorda tõttavad. Eriti, kui neile valetame, et ostja saab kaasa tasuta Werther's Originalsi vms.

Apple'i krediitkaart või muu kliendisüsteem

Kui külastada füüsilist või virtuaalset Apple'i poodi ja kulutada seal raha, võiks koguda punkte, mille eest või abil edaspidi veel enam teie tooteid osta. See on nõiaring, aga me ei hooli, sest oleme fännid ega saa teisiti.

Te võiks pakkuda isegi eksklusiivseid võistlusi ja auhindu. Nagu õhtu Phil Schilleri seltsis. Teiseks auhinnaks kaks ühist õhtut...

iOS

Teame, et tahate opsüsteemi kindlatel seadmetel kinni hoida. Sünergia tark- ja riistvara vahel, blablabla. Meid ei huvita. Ärge tehke sama viga, mis viimati 1980ndatel. Ärge laske Microsoftil või Google'il kogu sära endale saada.

See võimaldaks teil teenida ja kasutajatel (Mac Prost kassaaparaadini) sellest võita. iOS-opsüsteemi võiks kasutada isegi terminalid Apple'i poodides. Päris lahe, eks!