Fookuses on väga head telefonid: saatejuhid otsustasid mitte aega raisata keskpärasustele ning tegid korraliku ülevaate turu kõige parematest telefonidest ja nende eripäradest.

Henrik Roonemaa, Mart Parve ja Meelis Väljamäe võrdlesidki niisiis Apple'i, Samsungi, Sony, HTC, Nokia ja Google'i telefone omavahel ning tõid välja iga seadme tugevusi ja nõrkuseid. Oma lemmiku valib aga loomulikult kuulaja.

Uudistes räägiti Google'i uuest tahvelarvutist Nexus 10 ja nutitelefonist Nexus 4, mis on tehnoloogiapressilt saanud väga hea hea tagasiside osaliseks. Ka iPad Mini on välismaiste ajakirjanike käest läbi käinud ning saates toodi osa esmamuljetest kuulajani.

Kodumaistest uudistest selle nädala olulisim on Starmani videolaenutuse avanemine. Saime telefoni otsa Hanno Liiva, kes andis uue teenuse kohta selgitusi. Hanno Liiva lubas ka otse-eetris, et nädala pärast on kogu filmivalik Starmani kodulehel üleval.

Koolirubriigis räägib Sven Vahar, kuidas muuta oma Gmaili konto turvalisemaks - teemaks on Google'i kaheastmeline tuvastamine.

Kuula saadet või lae see alla Raadio 1 leheküljel!