Turniir toimub keskkonnas FACEIT, kuhu on oodatud osalema kõik Eesti viieliikmelised võistkonnad, mille kapten peab olema täisealine ning meeskonnaliikmed vähemalt 16-aastased.

Auhinnafond on 5000 eurot, millest võitjameeskonnale kuulub 1500 euro suurune auhind.

“Kuna e-spordi populaarsus on nii Eestis kui kogu maailmas kasvamas, loome hetkel platvormi, mis võimaldab korraldada sarnaseid turniire ka tulevikus. See võistlus on meie jaoks kõigest algus.

Näeme, et e-spordi valdkonnas on Eestis veel väga palju ära teha. Paralleelselt on Telia eesmärgiks tutvustada vastutustundliku mängimise printsiipe, mis on eriti oluline, kuna e-spordi maailmas on see hetkel reguleerimata,” lausus Karl Anton, Telia TV-valdkonna juht Baltimaades.

Turniir toimub tänases eriolukorras vastutustundliku lähenemisega – veebikeskkonnas, kus teistega füüsiliselt kokku ei puutu. Ka asuvad eraldi stuudios ürituse kommentaatorid.

Tänase seisuga on end turniirile kirja pannud juba enam kui poolsada võistkonda, mis teeb sellest ühe suurema osalejate arvuga e-spordi sündmuse Eestis.

"CS:GO" (ekraanitõmmis)

"Counter-Strike: Global Offensive" ehk "CS:GO" on populaarsemaid e-spordi mänge, taktikaline tulistamismäng, kus kahel viieliikmelisel meeskonnal tuleb teineteist üle kavaldada - ühel poolel ründav tiim ehk terroristid, kes peavad vastase kaardipoolele paigaldama pommi, ning vastaspoolel eriüksuslased, kelle ülesanne on terroristide tegevus peatada.

Mänge kantakse üle nii Delfi TV-s kui ka Telia Inspira telekanalil.