Uudisteemade hulgas on ka Henriku näppude vahelt läbi käinud tahvelarvuti Surface ja positiivseid uudiseid toov Nokia.

Mille kaudu eestlane muusikat kuulab? Pahatihti 100-eurose kodukinosüsteemiga, mis on ühendatud 100-tollise teleri külge, mis maksab 100 000 eurot. Mart staažika audiopõlgurina uurib, kas muusika ja saund on asi, millesse tasub rohkem investeerida, ning kuidas üldse orienteeruda helimaailmas.

Henrik ja Meelis seletasid Mardile helinautleja maailmavaadet ning seda, kuidas kvaliteetset heli nautida. Saatest saab teada, kuidas HiFindusega alustada, milliseid "aparaate" on selleks vaja ning palju see maksma võib minna.

Henrik proovis Microsofti Surface'i tahvelarvutit (ülaloleval pildil) ning küsib alustuseks: miks põhjustab see üldse nii suurt kära? Mardi küsimuse peale, mida sellega teha saab, vastas Henrik, et peaaegu kõike, peale selle tõsiasja, et rakendustepoes on umbes viis rakendust.

Mida Henrik arvas aga Surface'i klaviatuuriga kattest ja kuidas reklaamib Oprah Surface'i oma iPadi pealt postitades, saab kuulata juba saatest.

Uudisteosas kuuleme veel sellest, milliste seadmetega tehakse jõuluostusid. Häid uudiseid on kuulda Nokialt, kelle müüginumbrid on kuuldavasti tugevalt tõusnud, kuigi nende viimane kaardirakendus iPhone'ile tehti pressi poolt maatasa. Samsungi hiigeltelefon Galaxy Note II meeldib inimestele! Lõpuks ka uudis videomängu kohta: välja tuli "Hitmani" sarja jätkav "Absolution".

Koolirubriigis rääkis Sven Vahar, millised veebisaidid sinu sirvimisharjumusi jälgivad.

Kuula saadet või lae see alla Raadio 1 leheküljelt!