Kes veel The Crew 2 beetat proovinud pole, siis nüüd on selleks õige hetk, sest kuni esmaspäevani on see kõigile soovijatele avatud, kirjutab ajaveeb M Kuubis.

Kui aga rallimängud ei huvita, siis leidub nädalavahetusel muudki huvitavat, mida tasuta proovida või soodsalt osta saab.

Selle nädalavahetuse soovitus on ulmerollikas Shadowrun Returns Deluxe, mille Humble Bundle annab täiesti tasuta ära. Head jaanipäeva!

The Crew 2 beeta

Mine vastavalt oma valitud mänguplatvormile kas PS Store'i, Xbox Store'i, Steami või Uplay’sse, otsi üles The Crew 2 Open Beta ja laadi alla. Vaba ruumi on sul selleks vaja PS4 peal 26,44 GB, PC peal 25 GB ja Xbox One'i peal 23,95 GB.

Juhul, kui sa mängid PS4 või Xbox One'i peal, siis The Crew 2 beeta proovimiseks pole isegi PS Plusi või Xbox Live Goldi vaja. Need on vajalikuid ainult juhul, kui soovid näiteks koos sõpradega rallitada või mõne meeskonnaga liituda.

Kõik beetas osalejad saavad oma avatarile täismängu ostmisel spetsiaalse kuldse kiivri. Selle jaoks aga veendu, et sinu kasutajakonto oleks kindlasti seotud sinu Ubisoft Clubi kontoga, vastasel juhul kiivrit ei saa.

The Crew 2 beeta kestab kuni esmaspäeva kell 11-ni, mis pakub sulle suurepärast võimalust nädalavahetusel lähemalt tutvust teha erinevate sõidukite ja tegevustega mängus.

Juhul, kui see meeldima hakkab ja otsustad osta, siis Gamestar'ist saab teose hetkel tavapärasest hinnast soodsamalt tellida. The Crew 2 Deluxe versioon maksab hetkel €59,99 ja The Crew 2 Gold Edition maksab €89,99.

Killing Floor 2

Juhul, kui otsid nädalavahetuseks mõnda tulistamismängu, siis kuni esmaspäevani saab PlayStation 4 ja Xbox One'i peal tasuta möllata zombidest kubisevas maailmas – Killing Floor 2.

Juhul, kui mäng olemas, siis tasub samuti Killing Floor 2 poole piiluda, sest Treacherous Skiesi uuendus lisas kaarte, relvi ja palju muud, rääkimata nendest noobidest, lihtsatest märklaudadest, kes sel nädalavahetusel tasuta mängu proovima tulevad.

Kui teos meeldima hakkab, siis PS Store'is ja Xbox Store'is on võimalik mäng omale tavapärasest soodsama hinnaga hankida. Kuigi Steamis oli tasuta nädalavahetus juba eelmisel nädalal ära, siis hetkel saavad nad endiselt omale Killing Floor 2 kuni 60% soodsamalt osta.

Xbox

Lisaks Killing Floor 2-le saavad Xbox One'i omanikud sel nädalavahetusel tasuta proovida ka selliseid videomänge nagu 7 Days to Die ja Pro Evolution Soccer 2018.

Selleks ei ole sul vaja teha muud kui panna Xbox One tööle ja “Free Play Days” aknast valida mäng, mida soovid alla laadida.

Lisaks saab Xbox One'i peal proovida Warhammer: Vermintide 2 beetat.

Shadowrun Returns Deluxe tasuta!

Humble Bundle pakub hetkel suurepärast võimalust täiesti tasuta hankida selline toreda asi nagu Shadowrun Returns Deluxe, üks väga hea RPG, mille tegevus leiab aset aastal 2054, maailmas täis tehnoloogiat ja maagiat.

Soovitan seda eriti neile, kellele meeldivad käigupõhise võitlusega rollikad. Juhul, kui sa pole kunagi varem seda proovinud või sellest kunagi kuulnud, siis nüüd pakub Humble Bundle sulle suurepärast võimalust see viga parandada.

Steamis suur suvine soodusmüük

Steamis on hetkel käimas suur suvine soodusmüük The Intergalactic Summer Sale, kust peaks iga mängusõber suutma omale midagi põnevat leida, mida ta veel proovinud pole. Soodusmüük kestab kuni 5. juulini.

PlayStation

Sel nädalal saavad PlayStation 4 omanikud 40% soodsamalt osta Conan Exiles'i.

Lisaks sellele on PS Store'is hetkel käimas sooduskampaania, kust leiab vähem kui €15 eest hulgaliselt häid mänge.

Kui sul aga veel pole sellist teost nagu Call of Duty: Black Ops III, siis kõik PlayStation Plusi omanikud saavad juunis selle omale tasuta.