Muidugi mäletate! GTA5 pole lihtsalt hitt, vaid sündinud klassika, mille tegemisel kokku ei hoitud (maksis koos turunduskuludega väidetavalt 265 miljonit dollarit), mis heldelt ka raha tagasi tõi ning millel õnnestus pääseda kriitikute poolt kõrgeimalt hinnatud videomängude pingerea tippu koguni kahel aastal järjest.

Viimane oli muide võimalik tänu Xbox One'i ja PlayStation 4 väljalasetele, mis nägid ilmavalgust alles 2014. a novembris.

Tootjad hoidsid arvutivariandi täpset ilmumisaega päris kaua salajas ja siis lõpuks lükkasid seda veel kaks kuud edasi (27. jaanuarist 2015 sai äkki 24. märts).

Aga tulekul see on ja rõõmustada on põhjust:

* GTA5 on kõrgelt hinnatud teos, mis ajahambale hästi vastu pidanud;

* See saab ka One'i ja PS4 variantidele lisatud sisu, alates GTA Online Heistidest kuni 30-le osalejale ning läbi-silmade vaatest, mis paljude meelest elamust tõesti rikastab;

* See nõustub endiselt jooksma DirectX 10 graafikakaardiga, kuigi paljud hiljutised suurmängud on arvutile saadaval ainult DirectX 11-ga.

* Ja takkapihta võite oodata teatud täiendusi, mida saate kogeda ainult arvutil (kolme monitori kasutamine, 4K resolutsioon, eriti sujuv pilt 60 kaadrit sekundis, tihedamalt asustatud keskkonnad ja liiklus, lisarelvi, autosid ja tegevusi).

Muule lisaks saab GTA5 arvutivariandi eeltellijad seda enne 1. veebruari teostades magusa pakkumise, millesarnast Rockstar just tihti ei jaga.

Seda uudist koostades on vastav lehekülg ilmselt paljude huviliste tõttu ülekoormatud, mistõttu ei õnnestunud kontrollida, kas pakkumine kehtib ainult teatud riikides või kõikjal.

Igatahes pead PC GTA 5 eeltellima, 15% selle hinnast kohe ära maksma ja saad kingiks miljon dollarit mängusisest raha. Sellest pool on mõeldud GTA 5 keskkonnas laiaks löömiseks, teine pool GTA Online'is.

Kui eeltellimus vormistada enne 1. veebruari, saad lisaks 0,3 miljonit GTA Online'i raha ja Rockstari arvutimängude valikust ühe teose tasuta alla laadida. Valikus on eeldatavasti vanemad üllitised, mitte näiteks GTA 4 või 5.

Eeltellija oma 15% sissemaksu tagasi ei saa, kui tehingu suhtes ümber mõtleb. Tasuta lisamängu koodi saab kohe.

Nüüd jääb siis ainult küsimus, kas pakkumine kehtib ka näiteks Eestis. Mina praegu küll ei oska üleval lingitud leheküljelt välja lugeda, et see pakkumine on seotud kindla territooriumi või riigiga.