See edetabel kahjustab eelnevatega võrreldes väga vähe suurkirjastajate huve, kes on mõistagi piraatluse häälekaimad vastased ja ohtlikeimad vaenlased.

Esikümme koosneb peamiselt õppeotstarbelistest (2., 5., 8., 9., 10., teatavate mööndustega 4.) ja erootika või seksiga seonduvatest (1., 3., 6., teatavate mööndustega 9.) üllitistest.

Ainuke bestsellerite maailmaga seostuv nimetus on "Twilight - Complete Series" ehk kogu Stephanie Meyeri kõigist neljast teismelistele suunatud "Videviku"-romaanist, mis on maailmas müünud ligi 40 keeles 85+ miljonit koopiat. Hästi on käinud ka nende põhjal valminud filmide käsi: esimesed kaks on toonud kinodest juba üle miljardi dollari.

Kahjuks on teadmata aga täpsemad allalaadimiste arvud. FreakBits mainib ainult, et kõigi kümne puhul jääb täpsem number 100 000 - 250 000 vahele.

1. "Kamasutra"

2. "Adobe Photoshop Secrets"

3. "The Complete Idiot’s Guide to Amazing Sex"

4. "The Lost Notebooks of Leonardo da Vinci"

5. "Solar House – A Guide for the Solar Designer"

6. "Before Pornography – Erotic Writing In Early Modern England"

7. "Twilight – Complete Series"

8. "How To Get Anyone To Say YES – The Science Of Influence"

9. "Nude Photography – The Art And The Craft"

10. "Fix It – How To Do All Those Little Repair Jobs Around The Home"

Piraatide 25 eelistatud e-raamatu hulka jõudis TorrentFreaki andmetel üldse vaid neli menuautorit: Meyerile lisaks Stephen King, J.K. "Harry Potter" Rowling ja Dan Brown ("Da Vinci kood", "Inglid ja deemonid" jms). Selle üks seletus on e-lugejate suhteline vähesus, arvutiekraanilt viitsivad pikki teksti ahmida vähesed.