Windows 8, millega valdav enamus arvutikasutajatest ilmselt varem või hiljem peab kokku puutuma, erineb totaalselt oma eelkäijatest: kadunud on nii Start-riba kui ka senisel kujul tuntud aknad. Saateosalised andsid oma hinnangu, kas sellist lihtsustatud süsteemi sobib üldse töö tegemiseks kasutada.

Uudisterubriigis pahandati natuke Apple'i peale, mis toob kuulujuttude järgi nädala aja pärast turule iPad mini, mis tundub olevat laojääkidest kokku pandud rahateenimise allikas.

Apple'ist ei saa üle ka Samsungi 9. seeria ultrabookist rääkides - on see ju välimuselt MacBook Airi kloon. Kas aga Korea tehnoloogiahiiu arvuti on detailideni sama läbi mõeldud kui selle Cupertino eeskuju?

Saates tuli juttu Felix Baumgartneri kosmosehüppest, küll aga hoopis uue nurga alt. Nimelt vaatas otseülekannet YouTube'i vahendusel üle 8 miljoni inimese, mis on selles keskkonnas rekord. Kas YouTube'i riistvara on nüüd kõva proovikivi läbinud ja koitmas on uus ajastu televisioonile?

Saate lõpus kuulutati välja Digitunni kuu toode, milleks seekord Kossi legendaarsed kõrvaklapid Porta Pro. Seda, kuidas neid Euronicsi e-poest tavahinnast 20% odavamalt saada, vaata saatetutvustuse juurest Raadio 1 kodulehelt.

Koolirubriigis õpetas Sven Vahar Androidi jaoks rakendusi ostma.

Kuula saadet või lae see alla Raadio 1 leheküljel!