See poiss võib olla noorim araabiamaade ja moslemist eraettevõtja. Ta käib kümnendas klassis ja plaanib seejärel Stanfordi ülikooli suunduda.

Ta õppis kodumaise ajaveebi p0ach andmetel 11aastaselt veebisaite looma ja armastas videomänge nii, et hakkas uurima, kuidas neid luuakse. Esimese oma videomängu loomiseks (iPhone'ile) kulus kaks nädalat ja ta pidi kõike ise õppima.

800 000 allalaadimist kogunud tasuta mängu Doodle Destroy eesmärk on hoida sinine kuubik hallide plokkide peal. Punaste plokkide hävitamiseks tuleb neil toksata. Selle käigus tuleb arvestada füüsikareeglitega, sest teised plokid võivad samal ajal ümber kalduda või kukkuda.

Doodle Destroy jõudis Apple'i digipoes App Store Ühendriikides viiekümne populaarseima rakenduse hulka, aga osades Euroopa riikides isegi viie menukaima sekka. See kogub päevas umbes 20 000 uut allalaadimist.

AlZanki pakub mitmeid iPhone'i mänge ka tasu eest (0,99 dollarit), nende hulgas "doodle destroy 2", "bowAndArrow 2", "Lines Remover", "Flying Taxi", "Monkey Mood", "Wood Destoryer", "Lines Remover 2", "Blocks Destoryer2" ja "Ibannana".