Uudisterubriigis jagatakse muljeid iPad mini ja Samsung Galaxy Note II kohta.

Pikas teemas püstitab saatejuht Henrik Roonemaa konkreetse ülesande: kuidas minna üle kapis seisvalt peegelkaameralt lihtsasti kaasaskandavale hübriidkaamerale.

Mart Parve räägib oma "eduloo": tema sahtlis vabanes ruumi sedavõrd palju kuivõrd hübriidkaamera võtab seal samamoodi seistes vähem ruumi.

Sven Vahar on aga optimistlikum ning edasi läheb jutt spetsiifilisemaks: räägitakse, milliseid peegelkaamera objektiive ja kasutusharjumusi milliste hübriidkaamerate ja vastavate "torudega" asendada.

Uudistes räägivad saatejuhid oma muljetest uue iPad mini kohta. Kuigi Apple'i uus väike tahvelarvuti pole veel Eestis saadaval, on kõik Digitunni stuudios viibijad seda juba proovida saanud ning jagavad oma muljeid.

Henrik Roonemaa proovis järgi ka Samsungi suure nutitelefoni ja väikse tahvelarvuti vahepealse seadme Galaxy Note II ning leidis, et sellega on hea teha kõike peale kaasaskandmise.

Uudiseid tuleb ka tüütuks kippuvalt patendisõdade tandrilt: Apple ja HTC said kokkuleppele ega kaeba teineteist järgneva kümne aasta jooksul enam patentide pärast kohtusse.

Välja tuli Skype'i prooviversioon Windows Phone 8-le (ülaloleval pildil), mille üheks omaduseks märgitakse võimalust joosta taustal. Kas see peaks tänapäevase nutitelefoni kasutaja kihevile ajama? Henrik proovis ka Skype'i Windows 8 versiooni, millega töö tegemine osutus parajaks piinaks.

Koolirubriigis andis Sven Vahar nõu, kuidas internetis võõrkeeli õppida.