Tehnikasait Techradar toob humoorikas võtmes välja kümme häirivat probleemi seoses moodsate vidinatega, mis kuidagi ei lahene.

Mitmega neist nõustud?

Sassis kõrvaklapijuhtmed

Tundub, et kõrvaklapitootjad eelistavad pigem Bluetoothi abiga juhtmetest üldse loobuda kui leida toimivat lahendust nende sassimineku ärahoidmiseks.

Veebiteenuse konto vahetamine

Olenjunn@jobumeil.ee võis ehk kunagi tunduda naljakaima e-postiaadressina maailmas, aga kui sa hakkad vanemaks saades väheke soliidsema välimusega alternatiivi otsima, tekib ootamatu probleem.

Netikontode vahetamine võib olla õudus kuubis, kui tahad kogunenud sisu uude asupaika talletada ja ka näiteks enamusele oma kontaktisikutest teatada, kuidas sind edaspidi leida.

Nutiseadmele korralik aku

Mõni laeb akut isegi enne õhtut, sest aku ei pea kojujõudmiseni kenasti vastu, ööst või järgmisest hommikust rääkimata. Kamoon!

Telekanalite valik

Kasutaja peab iga kanali oma telepaketis ise valida saama!

Adobe Zombie

Ükstapuha kui palju selle kallal vinguda, Adobe'i tehnoloogia Flash asustab ikka meie internetti, silmis tühi pilk ja ajud nina kaudu välja tilkumas.

Flash on superzombi, mis lihtsalt keeldub suremast, isegi Steve Jobs ei saanud selle hävitamisega hakkama. Nii ta siis viibib meie seas, häirib brauserite tööd, õgib suurte suutäitega muutmälu ja sunnib meile alatasa "värskendusi" peale.

WiFi kvaliteet rongis

Selle kohta ei oska kommenteeridagi. Kas tegemist on Ühendkuningriigile omase probleemiga, mis Techradarile silma jäänud, mis meie kandis muret ei tekita?

Eestimaalased võiks antud punkti asendada ehk mobiilsidekvaliteediga üldse.

Vastupidavast materjalist telefoniekraan

Samsung ja LG arendavad kuuldavasti purunemiskindlaid klaase, aga kus need on?

Iga järjekordne suur tehnikamess CES toob meieni vastavast valdkonnast demotooteid... aga meie seas kõnnivad endiselt telefoniomanikud, kelle seadmete ekraanide klaasid on "ämblikuvõrguga" ehitud.

See meeldiks sulle! Vist...

Kui palju on sul õnnestunud leida meeldivat muusikat tänu oma valitud muusika-veebiteenuse soovitustele? Või filme? Sarnase meelelaadiga sõbrad on siin endiselt palju tõhusamaks teejuhiks, kui tahad midagi lahedat leida.

Tänane ilm

Pole ebatäpsemat teadust kui meteoroloogia. Ilmaennustuste jälgimisest kasulikum tundub lihtsalt ise õue astuda ja seisuga tutvuda.

Tõeliselt kiired lennud

Ülehelikiirusega lennukid ei vea reisijaid nüüdseks juba ümmargused kümme aastat. See reisimoodus võiks naasta enne, kui kommerts-ilmaruumilennud muutuvad tavaliseks.