Eriväljalaske hind jääb tavaliselt mõistlikesse piiridesse. Parimal juhul on hind paarkümmend eurot kõrgem kui tavatootel. Tihti jääb kogumaksumus üldse 100-200 euro piiresse.

Muidugi leidub neid, kes siin vindi kõvasti üle pööravad, näiteks gängsta-eepose Saints Row IV tootjad ei pidanud paljuks küsida eriväljalaske eest miljon dollarit. Pakutavate hüvede nimekiri oli siiski nii ebatavaline, et oli ilmselt naljana mõeldud.

Nali pole aga see, et poolakate Techland küsib oma uhiuue Dying Light: The Followingi eriväljalaske eest 10 miljonit dollarit (~8,88 miljonit eurot). Fortele teadaolevalt on see rekord.

The Following on iseseisvalt installitav ja kasutatav lisapakk aasta eest ilmunud Dying Lightile, avatud maailmas märulile, kus eesmärk suurlinna avastada, parkourida ja zombisid hävitada. Lisa toob muidugi uut sisu, näiteks mahuka kampaania, tegelasi, relvi jm.

Millega õigustab aga hinda ülikallis eriväljalase? Pakkumised on täitsa ebatavalised:

* kõnelemist sisaldav kõrvalosa Dying Lighti tulevases filmivariandis

* Roger Craig Smith õpetab eelnevalt näitlema

* saad filmi esilinastustuurile minna (lennud ja majutus kinni makstud)

* isiklik haagiselamu võtteplatsil

* Dying Lighti erivariant, kus Kyle'i nimelise tegelase read on sinu poolt sisse loetud (salvestuse korraldab muidugi teose tootja), jm.

Foto: tootja (Techland)

Kõiki hüvesid arvesse võttes pole pakkumine üldse paha, kui oled Dying Lighti fänn, huvitud ka filmivariandist ja pangakontol on 8,88 miljonit eurot vaba raha.

Dying Light: The Following ilmus 9. veebruaril platvormidele Windows PC, PlayStation 4 ja Xbox One.