Markus Trei, üks Wiveli väljamõtlejatest räägib ideest ja esimesest müügikampaaniast lähemalt: “Oleme uudset tehnoloogiat arendanud poolteist aastat. Wivel on abiline, mis iga tehnikafänni auto või mootorratta küljes võiks olla. Tänaseks on asjad nii kaugel, et Wivel on tootmiseks valmis. Nüüd vajame huviliste tuge, et saada kokku rahalised vahendid seeriatootmise alustamiseks.”

Markus lisab, et esimesed huvilised saavad toote oluliselt soodsama hinnaga tellida ning kui on näha, et huvi on suur, siis järgmise sammuna hakkab ettevõte panustama Eesti autospordi tulevikku, tegeledes toote spetsiifilisema arendusega. Indiegogo kampaania lingilt saab Wivelit praegu eeltellida tavalise pulsikella hinnaga – nii auto- kui tsikli baaskomplekti hinnaks on 239 eurot, kõige “khuulim” komplekt maksab aga veidi rohkem kui 400 eurot.

MOTOSPORT KUI SPORDIHARRASTUS

Liikumine ja tervislikud eluviisid on kogu maailmas järjest rohkem au sees, vabal ajal sportlikult aktiivne olemine on pigem norm kui erakordsus. Kui automotosporti pidada sportlike harrastuste üheks alaliigiks, siis on Wivel igati omal kohal olev seade. Mis peamine, see on välja töötatud Eestis!