Globaalne hooldusvõrgustik, mis ulatub enam kui 140 riiki, tähendab, et Volvo Trucks ja Volvo Buses tegelevad järjepidevalt väljakutsega tagada klienditeeninduse kõrgeim kvaliteet igas maailma punktis. VISTA, Volvo Trucks maailmameistrivõistlus hoolduse- ja remondivaldkonna töötajatele, aitab seda eesmärki saavutada julgustades ja premeerides teadmiste täiustamist, teatab Volvo Estonia OÜ.

"Pea 40 protsenti meie töötajatest on järelturu valdkonna esindajad ja VISTA on suurepärane võimaluse tagada, et võtmeisikud, kelle vastutusalasse kuulub klientide eest hoolitsemine, omavad õigeid teadmisi" ütleb Staffan Jufors, Volvo Trucks tegevdirektor. "Samuti on tegemist suurepärase võimalusega tunnustada töötajate rolli Volvo täislahenduste pakkumuses."

Göteborgi finaalis võistlevad kolmkümmend meeskonda 27. erinevast riigist (Rootsist Uus-Meremaani). Meeskond Impact Austriast võitis 2009 maailmameistritiitli ja on tagasi, et oma tiitlit kaitsta, samas The Seregeti Boys Tansaaniast osaleb võistlusel esimest korda. Kanada DeF Nightshift ja Mehhiko Trabus meeskondade osalemine tähendab, et finaalis on esmakordselt esindatud kõik kontinendid.

"Oskuste ja teadmiste tase kvalifikatsioonivõistlustel näitas, et töötajate kompetentsus on heal tasemel ning töötame õiges suunas," ütleb Bengt Persson, Volvo Trucks Kvaliteedi ja tehnilise toe osakonna president. "On rahustav teada, et kõik meie kliendid olenemata asukohast, saavad samasuguse kõrgetasemelise klienditeeninduse osaliseks."

VISTA 2011 finaal toimub 28. juunil Volvo Trucks globaalses koolituskeskuses Göteborgis, Rootsis.

VISTA faktid

VISTA on maailma suurim võistlus hoolduskeskuste personalile. Esimest korda toimus VISTA 1957. aastal Rootsis ja on aastatega kasvanud tõeliselt globaalseks sündmuseks. VISTA eesmärk on arendada ja parendada töötajate oskuseid ja teadmisi, täiustada järelturu klienditeenindust. Võistlusel võivad osaleda kõik Volvo Trucks ja Volvo Buses globaalse hooldusvõrgustiku töötajad.

VISTA 2011 algas 2010. aasta septembris ja on ajaloo suurim - enam kui 13 700 võistlejat 75 riigist on läbinud üle 400 000 tunni lisakoolitusi. Kokku 30, umbes 150-st esimeses ringis alustanud võistkonnast, jõudsid juuni lõpus toimuvasse finaali ja alustavad võistlemist VISTA 2011 maailmameistri tiitli nimel.

Jälgi Forte autouudiseid ka Twitteris!