Volkswageni Baltikumi brändijuht Justas Nekrošius märkis, et Baltikumis on tänaseks kokku eeltellimuse teinud üle 600 kliendi.

ID.3 1st eksklusiivmudel on saadaval 58 kWh akuga, mille maksimaalne sõiduulatus on kuni 420 km (WLTP) ning millel on 150 kW (146 hj või 204 hj) ja 310 Nm arendav elektrimootor.

Baltikumis saavad kliendid valida kolme mudeliversiooni vahel: ID.3 1st, ID.3 1st Plus ja ID.3 1st Max. Kõik ID.3 1st mudelid saavad viieaastase garantii koos akuga, millele kehtib kaheksaaastane garantii. Volkswagen lubab, et nimetatud akud säilitavad vähemalt 70% oma kasutatavast mahutavusest ka pärast kaheksat aastat või 160 000 kilomeetrit.

ID.3 1st standardvarustusse kuuluvad navigatsioonisüsteem, DAB + digitaalne raadio, Air Care Climatronic konditsioneerisüsteem koos kahetsoonilise kliimakontrolliga, esiistmete ja rooli soojendus, esiistme käetugi, kiirlaadimine 100kW alalisvoolu (DC) ning 11kW vahelduvvoolu (AC) pingel, 18-tollised valuveljed, loomulik häälkontroll-süsteem ning ID. Light - intelligentne süsteem, mis suhtleb juhiga visuaalselt ning pakub nii juhtimis- kui ka navigatsiooniabi.

Autol on adaptiivne kiirushoidja, reahoidmisabiline Lane Assist, lähiümbruse jälgimise abiline Front Assist, parkimisabiline, liiklusmärkide kuvamissüsteem, LED esituled ning vargusvastane alarmsüsteem. Baashind Eestis saab olema 40 150 eurot.

ID.3 1st Plus varustustase lisab veel tahavaate kaamera, võtmevaba lukustus-ja käivitamissüsteemi "Keyless Advanced" ning 30 värviga salongivalgustuse paketi. Ostjatele, kes valivad endale ID.3 1st Plus mudeli, pakutakse ka valikut kolmest erinevast interjööri värvivaliku kombinatsioonist, sealhulgas oranž koos valge rooliga. Interjööri kuuluvad keskne konsool kahe USB-C ühenduspesaga tagaistmete jaoks, toonitud aknad, hõbedane väline "Style" pakett, LED Matrix esituled ning ka LED tehnoloogiaga tagatuled. Plus mudelil on dünaamilised suunatuled ja 19-tollised valuveljed. Baashind Eestis saab olema 45 810 eurot.

Veelgi lisaderohkem ID.3 1st Max maksab Eestis 51 480 eurot ning sisaldab liitreaalsuse ehk AR liidest, suurt panoraamkatust ning 20-tolliseid valuvelgi. Lisaks veel osaliselt autonoomse sõiduabi süsteemi Travel Assist, reavahetusabilist Side Assist ning lisafunktsioonidega Emergency Assist süsteemi, Comfort telefonilisa induktiivse laadimissüsteemiga.