Nädal hiljem, alates 27. aprillist alustatakse tööd Saksamaa, Portugali, Hispaania, Venemaa ja Ameerika tehastes. Volkswageni tarbesõidukite tehased Hannoveris ning Poolas Poznańis ja Wrześnias alustavad alates 27. aprillist järk-järgult tööd esialgu väiksema tootmisvõimsusega, teatas ettevõte.

„Volkswageni tehased kogu maailmas alustavad tootmist vastavalt varuosade praegusele saadavusele, Saksamaa valitsuse ja Euroopa ametivõimude nõudmistele, müügiturgude arengule ja sellest tulenevatele tehaste töörežiimidele. Neist arengutest sõltumata on prioriteediks rangete tervisekaitsemeetmete järgimine," seisab tootja avalduses.

„Me töötame tingimustes, mida pole keegi varem kogenud, kuid seades tervise ja ohutuse meie peamiseks prioriteediks, jätkame edukalt oma tegevust ka Eestis ning pakume klientidele täisteenindust, aidates seeläbi säilitada olulisi transporditeenuseid. Meie müügiosakonnad on täielikult töövalmis - meil on nii laos kui ka Baltikumi poole teel olevaid sõidukeid ning võtame vastu ka uusi tellimusi. Tootmise taasjätkamisega on meil võimalik klienditellimused valmis toota ning need viivitamatult Baltikumi tuua," kommenteeris Volkswageni brändijuht Justas Nekrošius.