Sandero ja teisedki Daciad on äärmiselt populaarsed nii Ida-Euroopas kui huvitaval kombel just Saksamaal. Sinna läheb neid nagu mutiauku, kuna nood Renault’ omanduses olevat Rumeenia automarki kandvad masinad on lihtsad, vastupidavad ja ebainimlikult soodsad. Tõesti – peaks olema puhta rumal, kui Daciat ei soeta, kuna objektiivselt on sel kõik olemas, mida tarvis.

Tõsi, ega Logan just maailma kenam auto ole ning ka edevama välimusega Sanderos tunneb stiilijünger end kindlasti sandisti. Dünaamilist minekut ja sõitu ihkab isik pettub kindlasti tehnikas, mis on mõeldud auto teenindamiseks, mitte jõuliseks kihutamiseks ja manööverdamiseks. Pedaalide vajutamise tunne on nii hajus, et võib jääda mulje otsekui tambitaks jalgadega poris.

Rahulikul ja mõistlikul liikumisel ei pane seda aga tähele ning vaid sidurit üles lastes, gaasi puutumatagi, on väga mugav kohalt liikuda. Rooli peale selle keeramise reguleerida ei saa, luksusvarustusest on olemas raadio, elektriaknad ning konditsioneer. Ja tagaistmel on palju ruumi, rääkimata kumerasse tagaosasse tekitatud pagaažnikust.

Stepway on Dacia uusim toode ning kujutab endast katusesangade, hallide plastsäärikute ja suuremate ratastega kõrgema kliirensiga versiooni, millega saab muretult kulgeda ka postapokalüptilisel põllul. Juhul, kui see on kuiv, kuna nelikveolisena masinat ei pakuta.

Vaata Delfi TV videotesti ja mõtle, mis sel autol peale nelikveo üldse puudu on? 7 kohta, nagu Logan MCV's? Igal juhul pole seda autot põhjust küll mingiks maakate sõidukiks kutsuda, pigem juba Maa elanikele passivaks.