Playstationi omanikud on juba pikalt uut Gran Turismo põlvkonda oodanud. Seni sai kalli raha eest osta Gran Turismo 5 Prologue ehk demoversiooni. Täismäng on aga juba päris lähedal, PSP versioon tuleb välja oktoobris. Tutvustav treiler on juba valmis ning ajab suu vett jooksma küll.

Viimaks ometi on võimalus Gran Turismos hakata nägema ka seda, kuidas autod vaikselt purunevad, kuluvad ja lõpuks täiesti pilbasteks lagunevad. Mängu valmistanud Polyphony Digital on lisanud täislitsentseeritud WRC ja NASCARi rajad. Uus mängu konsooliks väljastab Sony ka uue ja pisema ning kergema PSP Go.

Microsofti VBoxile mõeldud uusim automäng Forza Motorsport 3 on iseäranis ametlikul esitlusel sõna võtnud arendajate eneste sõnul järg juba niigi maailma parimale automängule Forza 2. Absoluutselt kõike on paremaks ja detailsemaks muudetud, nagu näha ka treilerist.


Nüüd jääb veel vaid ära oodata, kui mängud tervikuna kohal ning need kenasti virtuaalsele „joonele" saab panna, samuti otsustada, mida neist veel tahta võiks. Maailma automängude seas on tegemist esikaksikuga igal juhul.