Klassikalise muusika taustal algosakesteks pudenev vana remonti vajav Žiguli mootor on Valgevene meestest teinud meediastaarid ent nende tööl on ka praktiline väärtus: filmitut võib edukalt kasutada illustreeriva õppematerjalina näiteks kutsekoolis, kus õpetatakse tulevasi automehaanikuid.

Ühe päevaga on autoremonditöökoja meeste VAZ 2106 mootorist tehtud time-lapse pälvinud ühismeedias üle 100 000 vaatamise.

4-minutilise video tegemiseks kulutatud tunnid on läinud asja ette, tõenäoliselt on RCM tänaseks tuntuim Valgevene autoremonditöökoda ning tõenäoliselt mõtleb mõnigi noor inimene, et autode remontimine on äge.

Kõik algas 2016. aastal, kui kaks Valgevene autoentusiasti otsustasid automehaanikute tööd ühismeedia vahendusel laiemalt tutvustada:

“Tere, meie oleme Virti ja Meha. Virti remondib ja värvib autosid ja Meha võtab selle kõik oma kaameraga üles,” ütlevad kaks Valgevenes netistaarideks tõusnud meest tutvustuseks. “Oleme osa RoadCarsMasters töökoja tiimist ja näitame teile hea meelega parimaid hetki oma igapäevatööst.”

VAZ 2106 mootorist tehtud time-lapsi kohta ütlevad tegijad: “See oli suur eksperiment, ja tore kui elate meile kaasa! Mida rohkem teid on, seda kindlamini saame tulevikus käsile võtta uusi asju ja neid teile näidata.”