Karma on kauni ja sportliku välimusega pistikust laetav hübriid, mis arendab kokku üle 400 hobujõu, saavutab 100 km/h 5,9 sekundiga ning liigub üle 200 km/h.

Ning DiCaprio pole Karmaga juhuslikult seotud, sest juba 2 aastat tagasi avaldas supersedaanhübriidi looja Henrik Fisker, et tema unistuste auto loomise üheks suurmaks tõukejõuks oli tuntud näitleja DiCaprio Toyota Priused. Viimastega hakkas mees sõitma juba mudeli esimesest põlvkonnast peale...

Vaata videot, mis tasub ära juba oma äraütlemata jabura ja tobeda tooni tõttu, kus poppide inimeste kallal suisa kiretakse ja piiksutakse!

Fisker olevat näinud DiCapriot Toyota Priust soetamas televiisori vahendusel ning see, et nii jõukas ja kuulus isik otsustas Ferrari või Rolls-Royce'i asemel hoopis hübriidi kasuks, mõjus Fiskerile hingepõhjani liigutavalt.

Kui aga Fisker on neis tulevikuautode klassis, pistikuhübriidide seas, eksklusiivseim, siis Opel Ampera tahab olla rahvalikem, levinuim. Vaata Hollandis filmitud videtestist, kas Amperal on ka põhjust pead püsti ajada!

Jälgi Forte autouudiseid ka Twitteris!