Tavalisel päikeselisel suvepäeval võib õhutemperatuur autos vaid kümne minutiga jõuda 40 või 50 kraadini, ent ikka leidub inimesi, kes ei mõista või kellel ei tule meelde, et oma lemmiklooma, või veel hullem last, ei tohi sellise ilmaga autosse üksinda jätta.

Tesla omanikel ei ole aga varsti enam vaja oma lemmikute elu ja tervise pärast muretseda, sest uus mugavusvidin, mida ettevõte sel nädalal tutvustas, on spetsiaalselt mõeldud koerte või teiste lemmikute palaval päeval autosse jätmiseks, tagades viimaste heaolu.

Tõenäoliselt nii mõnegi looma elu päästa võiv nn koeražiim (inglise k. Dog Mode) annab omanikule võimaluse reguleerida temperatuur enne autost lahkumist oma lemmikule sobivaks, andes samal ajal digitaalse paneeli kaudu möödakäijatele märku, et koeraga on kõik hästi ja tema omanik naaseb juba õige pea.

Veel üks uuendustest, mida avalikkusele tutvustati, oli nn valverežiim (inglise k. Sentry Mode), mis annab autole põhimõtteliselt võimaluse iseennast kaitsta, jälgides ümbritsevat liikumist ja teheks kindlaks ohte erinevate sisemiste ja välimiste kaamerate abi.

Auto hindab ohu taset ja käivitab vajadusel signalisatsiooni või saadab välja häireteate. Hiljem on võimalik omanikul vaadata ka videosalvestust, mis jäädvustati intsidendi hetkel auto küljes olevate kaameratega.