Marko Habicht, üks kanali tegijatest kirjutab kommentaariks: “Täiega igav Auto. Vajutad, numbrid jooksevad, aga hirmus ei hakka.

Aga tegelt on see Tesla Model S hea. Kahjuks mitte mulle. Miks? Sest küsin hoolduskulusid 10 aasta pärast. Selles hinnaklassis auto juures peaksid küsima värvivalikut ja hülgebeebinahast käigukangi nupu saadavust, mitte kütusekulu.”

Arvutimaailma juutuuberid lubavad, et vaatavad edaspidigi lahedad autod üle, aga selle pilguga, et mida “tarkvaralist” kapoti all kah toimub – mootorikate on elektriauto puhul ilmselge liialdus, sest elektriajam paikneb sootuks teises kohas.

Accelerista külalisautor Ahti Liin, kes “lahjema” ehk Model S P85 rooli istus kaks aastat tagasi, kirjutas toona nii: “Teslaga tasub proovisõitu teha; kasvõi selle igal ajal olemas oleva tõmbe pärast. Pean ka tunnistama, et ma ei ole endale teadaolevalt kunagi varem ühegi, umbes 5 sekundiga “nullist sajani” autoga ka sõitnud. Seega, võib-olla on mu hinnang ebaadekvaatne; ja mu igapäevaselt Porschega kulgevad sõbrad muigavad siinkohal, sest teile on see kiirendus võib-olla tavaline asi.

Loe pikemalt Acceleristast.