Ettevõtjad on uuesti ellu kutsunud kaubamärgi Peel. Tootja võtab juba vastu tellimusi mudelitele P50 ja Trident, vahendab Autoblog.com.

Kumbki mudel on varustatud 49 kuupsentimeetrise kahetaktilise bensiinimootoriga, millel pole võimsust rohkem kui 3,35 hobujõudu. Ostjatel on siiski võimalus valida ka kahe elektrimootoriga mudeli vahel.

Harjadeta alalisvoolumootor võimsusega 1,6 hobujõudu ja pöördemomendiga 3,4 njuutonmeetrit suudab mõlemat sõidukit liigutada golfikärudele konkurentsi pakkuva kiirusega 25 kilomeetrit tunnis.

Taolise varustusega P50 ja Tridenti tööraadius piirdub 80 kilomeetriga. Saadaval on ka üle kahe korra võimsam neljahobujõuline mootor, mis ajab kolmerattalist sõidukit samas tööraadiuses edasi tippkiirusega suisa 80 kilomeetrit tunnis. Kummagi Peeli mudeli tippkiirus on piiratud 45 kilomeetriga tunnis.

Kuna Trident kaalub vaid 59 kilo ja massiivsem P50 õige veidi rohkem — 90 kilo —, saab ka kõige nõrgem düstroofik vajadusel hakkama masina lohistamisega sobivale parkimisplatsile või isegi lifti.