Selgub, et optimeerimiseks on välja mõeldud erilahendused. Ettevõtte töötaja David Tugas selgitab videos: "Tavatootjad võivad vabalt puruks sõita 16 autot, nende jaoks pole see midagi. Meie jaoks on aga 16 autot terve aasta toodang - see ei ole lihtsalt võimalik, et testimiseks terve aasta toodangu puruks sõidaksime," ütles ta.

Seetõttu ongi näiteks Koenigseggi kasutatav testauto ehitatud nii, et puruks läheb vaid masina välimine osa ning suurem osa sisemusest jääb terveks. "Sisuliselt kasutatakse kõikideks testideks üht ja sama autot," selgitas videos Koenigseggi tegevjuht Christian von Koenigsegg.

Auto testimine on keeruline protsess, rakendada on vaja erinevaid kokkupõrkenurkasid, samuti on erinevatel turgudel näiteks turvapatju puudutavad erinõudmised, mida tootja silmas peab pidama. Koenigseggi puhul on eriti tähelepanuväärne see, et sisuliselt toodetakse iga auto eraldi kliendi jaoks, kes võib asuda mistahes maailma riigis. Tavatootjate puhul kasutatavatest sihtturgude tarvis rakendatavatest standarditest pole seega kippu ega kõppu - iga auto tehakse konkreetselt omanikule ning nendele nõudmistele, mis tema asukohariigis seatud on.

Kuidas täpselt superautosid testitakse ning millised erinõudmised selleks seatud on, vaata videost!