Selleks, et driftibuss ikka rõõmsalt (ja külg ees) kõik reisijad sihtpunkti ehk järgmisesse kurvi saaks viia, on sellel kahe turboga 3,5 liitrise töömahuga V6 mootor. Võrdluseks: tavaseades on mudelil 2,5 liitrine diiselmootor. Selle abiga jõuab buss 100 km/h kiiruseni alla viie sekundiga.

Turbote ja mootori abiga on tagaveolise bussi jõumoment tipphetkel 555 Nm. Selleks, et masin ka hästi rajal püsiks ning vinge välja näeks, on austraallastest ehitusmeeskond ka kere sportlikumaks ümber ehitanud ning bussil on ka elektrooniliselt kontrollitav vedrustus. Ka pidureid on võimekamaks ehitatud. 19-tollised veljed on aga laenatud Hyundai i30 N mudelilt.

Ka sees on korralikult tööd tehtud. Nii bussil olevad kaheksa istekohta kui ka rool on samuti N-seeria masinale sobivaks ehitatud ning kaetud seemisnaha ja nahaga. Mahukas pagasiruum on jätkuvalt alles ning nagu videost näha, on see suurepärane näiteks ringrajal kiirelt kuluvate rehvide hoiustamiseks.

Bussi loomise idee pärineb Hyundai Saksamaa osakonna selleaastasest aprillinaljast, kui ettevõtte esindajad lõid naljapildi samasugusest bussist ning väitsid, et see tuleb müüki. Nüüd on see aga reaalsuseks saanud ning külge ette kiskuv buss võtab juba täna alanud Sydneys toimuvatel Time-Attack-i maailmameistrivõistlustel osa kolmest erinevast võistlusest - kiirendusvõistlusest, sprindist ning driftivõistlusest.