Ideeauto 911 Speedster on sõiduvalmis näide lahtise katusega põnevast sportautost, milles 70 aasta pikkused traditsioonid kohtuvad lähitulevikuga – julge ideeauto võimaldab kergitada saladusloori seeriatootmisse jõudvalt järgmise generatsiooni 911-lt.

911 Speedster teeb kummarduse esimesele Porsche 356 No 1 Roadsterile, mis 8. juunil 1948 legaalselt sõitma lubati. Oma stiilipuhta ideega ja ajalooliselt täpse teostusega peegeldab 911 Speedster ideeauto Stuttgarti inseneride mõtteviisi.

Auto põhiline rõhuasetus on puhtal sõidukogemusel. Ülekandetehnoloogia ideeauto kahevärvilise kesta all pärineb praegustelt GT mudelitelt. See arendati välja Porsche autospordikeskuses, mis on sünnikohaks nii 911 GT2 RS-le kui ka GT3 RS-le.

911 Speedster Concepti esmaesitlus oli osa ametlikest „70 aastat Porsche sportautot“ tähistamise sündmustest Zuffenhausenis. Kuigi seda mudelit ei pruugita esitleda enne 2019. aastat, annab see aimu, mida meil oodata on. Otsus, kas projektiga liigutakse edasi, tehakse lähiajal.