Tiff ja Jason võtavad mõõtu, kumb suudab saada paremini hakkama kahekordse bussi juhtimisega. Mõlemal MCW Metro bussil on 180 hj - kaalu aga koguni 10 tonni ning vanust 30 aastat. Sellele vaatamata suudavad mehed oma bussid isegi driftima saada.

Tim uurib, kas navigatsiooniseadmeisse siginenud uus võimalus valida kõige kiirema, lühema ja lihtsama teekonna kõrval ka kõige kütusesäästlikum, päris elus töötab ning end õigustab. Ökoteekond juhatas Timi otse linnaliikluse ummikuisse, kõige kiirem valik suunas aga loomulikult palju stressivabamale kiirteele. Kiirem reis kestis kõvasti vähem, ent võttis siiski ka oluliselt palju rohkem kütust.



Johnny suunab kriitilise pilgu uhiuue ning soodsaima Nissani ehk Pixo suunas. Pixo on tegelikult Indias ehitatud Suzuki Alto, millele Nissani logo külge kruvitud. Tom võtab aga vaatluse alla uue Seat Exeo, mis näeb päris soliidne välja, ent on tegelikult eelmise põlvkonna Audi A4. Nii et nagu second-hand auto.

Jason Plato haaras sarvist uhiuuel ja seni kiireimal ning võimsaimal Audi TT RS'il.  Auto viiesilindriline turbomootor arendab 335 hj. Kel selleks sportautoks raha ei jätku, soovitab Johnny vaadata hoopis V6 mootoriga Opel Calibrat.

Vaata ka seda, kuidas John Barrowmani ning Tiff Needelli üle kaela käimisega lõppenud rallitunni saatelõik telgitagustest paistis.

Järgmine episood kannab numbrit kaheksa ning on Fifth Geari 16. hooaja viimane. Parima kvaliteediga värske saateni jõuad fännisaidi FinalGear.com vahendusel.