Välimuses tegelikult peale suuremate summutitoruotsade ning facelifti saanud 997 Carreralt võetud tagatulede ja LED päevatulede suurt uut polegi. Küll aga on põhjust rääkida sisulistest uuendustest ja seda herr Durheimer mõnuga teebki. Eriti näib meest erutavat auto 650 Nm väändemoment, mida saab 3,4-sekundilise 100 km/h kiirendusaja saavutamiseks viia hetkeks ka 700 Nm peale.

Kiirete, vihaste, lõbusate, kummisuitsuste ja lärmakate emotsionaalsete autotestivideote kõrval on Durheimeri väljapeetud ja täpset esinemist päris muhe vaadata. Mees toob välja palju „põnevaid“ fakte nagu näiteks, et selle superauto keskmine kütusekulu JA kiirendusaeg 0-200 km/h on mõlemad juhuslikult, kujuta pilti, 11,6 vastavat ühikut. Milline rõõm!

Vaata ja veendu ise, millise usina koolipoisina Porsche tippjuht sellest 312 km/h liikuvast autost räägib ning kui mõnus on taolise rahuliku esitluse käigus kõik tähtis selgeks saada. Võimsa 3,8-liitrise mootoriga sportauto läheb Saksamaal müüki juba novembris. Selle kupeeversiooni hinnad algavad 145.871.- eurost, kabrioleti omad aga 157.057.- eurost.