Nätusel oli väljas teisigi Joo'sid, ent üks, see peamine ideeauto, võttis tõepoolest suu lahti. Ümar neljakohaline masin oli saanud eriti kummalised edevad uksed. Nimelt liikusid auto mõlemad küljed ehk sisuliselt seinad sujuvalt üksteise kohale kere taguosa peale tiibadeks. Väga põnev ning päris vahva vaadata, kuidas need sein-tiib-uksed liikusid, tõepoolest.

Aga kui uksed kinni liigutada, ilmneb piinlik tõsiasi, et tagumises reas istujad enam absoluutselt auto akendest välja ei näe, sest küljeaknaid neil polegi. Nii et istutakse kinnises karbis ja teele kiikama peab üle eesistujate peade esiklaasi vahendusel. Ent ka ees pole asi suurt parem, sest ka sinna pole küljeklaasi eriti jagunud või vähemalt pole see õigel kohal, sest küljele pilgu heitmiseks peab end kõvasti ette küünitama.

Nii et see Joo on siis mõeldudki vaid ainiti otse ja kaugustesse vaatama, mööduvale suuremat tähelepanu pööramata ning ka veel selleks, et kui keegi sellega kuhugu saabub, siis absoluutselt kõik hakkaksid mõtlema, mis imelik asi see küll olla võiks. Ja milleks see kõik? Lihtsalt ideeautona oleks see Joo ehk täitsa okei, ent Venemaa uueks sümboliks polnuks seda küll nimetada tarvis. Või siiski?

Jälgi Forte autouudiseid ka Twitteris!