Lahendus õpetab auto pärast süüte väljalülitamist ise õiges tsoonis parkima ja sealt lahkudes parkimise lõpetama. Parkimistasu lisandub kasutaja järgmisele EMT arvele.

Selleks on vaja lisaseadet, mille sisse käib EMT SIM kaart, ja mis suhtleb sõidukiga selle standard-diagnostikapistiku (OBD2 pordi) abil.

Seade saab tänu SIM kaardile ja GPS positsioneerimisele aru, millal ja kus auto parkimise alustas ja lõpetas. Kasutamiseks tuleb nutitelefoni laadida Autlo äpp, mis teavitab kõikidest parkimise alustamistest ja lõpetamistest. Vajadusel saab auto otsust rakenduses muuta.

Teenus töötab kõigil uuematel OBD2 pesaga autodel, kõigis avatud (ilma tõkkepuuta) parklates, kus saab maksta mobiiliga. Hetkel saavad seda saavad kasutada vaid EMT kliendid.

"Mobiilne parkimine on mugavaim maksmisviis. Uudne täisautomaatne lahendus aitab seda veelgi mugavamaks muuta. See on maagiline tunne, kui auto teeb ise sinu eest midagi ära", kommenteerib Autlo juht Kristjan Konks.

Lahendus töötab otse EMT parkimise kesksüsteemi vastu ning on täpsem kui tavapärane mobiilne parkimine (mobiilne positsioneerimine).

Toodet saab osta Autlo veebilehe kaudu 169 euro eest, või rentida 7,99 euro eest kuus.