"Eestis toimub iga päev üle 200 kahjujuhtumi, mille järel on sõiduki kasutaja sunnitud pöörduma autoesindusse või remonditöökotta ja läbima tüütu kahjukäsitluse protsessi.

Caroom võimaldab lahendada umbes 75% Eestis juhtuvatest kahjujuhtumitest digiteel, enda jaoks mugavas kohas ja ajal. Lihtsama kahju hindamiseks ei pea enam sõitma remonditöökotta ning see tähendab märkimisväärset aja kokkuhoidu,” selgitab Caroomi looja Martin Kangur.

Tänaseks on rakendusega liitunud üle 50 kereremonditöökoja ning Caroomi saavad tasuta kasutada kõikide Eestis tegutsevate kindlustusseltside kliendid.

Kindlasti on ka tulevikus juhtumeid, näiteks suured avariid, mille puhul tuleb auto varjatud puuduste avastamiseks eksperdi poolt üle vaadata, kuid enamikul juhtudel ehk nn plekimõlkimiste puhul saab asjad aetud distantsilt.

Tootja foto
Tootja foto

Kuidas mobiilirakenduse abil kahjujuhtumist teavitada?

  • Laadi Caroom oma mobiili selle kodulehel www.caroom.ee
  • Tee rakenduse abil kahju kannatanud sõidukist detailsed fotod ja 360° video ümber terve auto, mis võimaldab töökodadel tekkinud kahjustusi täpsemalt hinnata
  • Jaga kahjuinfo endale sobiva remondipartneriga
  • Autole koostatakse remondikalkulatsioon vigastuste parandamiseks ja see kooskõlastatakse kindlustusandjaga
  • Kui kinnitus on saabunud, broneeri sobiv aeg remonttööde teostamiseks

Pressiteade seda miskipärast ei ütle, aga Caroom on leitav kindlasti ka Google Play Store'is.

Caroomi mobiilirakendusse on investeerinud Eesti investeerimisfond Superangel eesotsas Marek Kiisa, Veljo Otsasoni ja Rain Rannuga. Varajase staadiumi investeerimisfond Superangel keskendub kõrgtehnoloogilistele iduettevõtetele, mis tegutsevad teadus- ja arendusmahukates ning intellektuaalomandi-rohketes valdkondades.