Üllatusena selgub, et kire sütitamiseks ei ole vaja suurt autot vaid piisab õige pisikesest sõiduvahendist. Väike auto, suur armuleek!

Selleks, et luua peret, ei ole tingimata tarvis hankida suurt autot. Õigemini, auto ei ole üldse pere loomise eelduseks, tähtis on suhe ja valmisolek võtta vastutust. Kui aga mõttes mõlgub väike amüsantne seiklus, on autost mõnikord abi kirelõõma sütitamiseks ja selle maandamiseks. Üllatus-üllatus, ka selliseks suhtluseks ei ole vaja suurt autot!

TAHAKS LENNATA, AGA MITTE ERITI KÕRGELT…

Magamistuba, köök ja vannituba ei ole ammugi enam need kohad, kus oma elule vürtsi lisada. Hoopis toredam on minna telkima või teha väikene automatk. Kes mäletab, siis soomlased on teinud põhjaliku uuringu, miks just autos on inimestel kõige lihtsam rääkida oma tunnetest ja need vallale päästa.

Ja selleks, et oma tunnetest rääkida ja veidi amüseerida, ei olegi vaja suurt autot, vaid “seda õiget” – nagu selgub 2016. aastal Ühendkuningriigis läbi viidud värskest uuringust. Arvestuslikult ligi pool saareriigi elanikest tunnistas, et nad on autos kirepuhangule järele andnud ja seal vallatlenud!

Auto populaarsus armujagamise kohana ei pruugi kedagi üllatada, kuid väikese üllatuse pakub automarkide nimekiri, kus armuleek kõige heledamalt leegitsema pääseb. Erinevalt levinud eelarvamustele, ei ole esirinnas suured autod, kus oleks hullamiseks kõige rohkem ruumi. Märksa olulisem on emotsioon ja keskkond, kus kõik lappama läheb.

ARMULEEK SÜTTIB KÕIGE TÕENÄOLISEMALT NEIS AUTODES
Loe detailsemalt siit