Anteroseid ehitab n2a Motors ning nende idee näib olevat anda Ameerika muskelautole itaaliapärast hõngu. Nende esiotsad meenutavad ju suisa Ferrari ja Maserati kujustusvõtete vihikusse kuuluvat.

Lahtise katusega Anterose kapoti all on Corvette’i LS3 V8, mis arendab 430 hj. Kinnise katusega kupee põhineb aga Corvette Z06’l ning kasutab seetõttu ka LS7 7-liitrist V8, kus elab juba 630 hobust.

Mõlema sõiduki uus vorm on valmistatud süsinikplastist ja komposiitmaterjalidest. Veljed koosnevad kolmest osast ning on valatud alumiiniumist. Väljalaskesüsteem tegevat müra kogu raha eest ning interjöör on soliidne ning hästi varustatud salong, mille värvivalik vähemalt pressifotodel pole küll kõige maitsekam.

Kuigi need Anterosed on ümberehitatud Corvette’id, saab neid vabalt kõigis Chevrolet’ teenindusis ning nende andmikele ja mootoreile kehtib ka tavalistele rea-Corvette’idele kehtestatud tehasegarantii.

Nagu ikka, annab ka Anterosesse topitavast LS7 V8 mootorist pigistada kliendi soovil ning lisaraha eest välja enam kui 1000 hobujõudu.