Aastaid on Subaru mudelite alustalad olnud vaimustavad boksermootorid ning pidev sümmeetriline nelikvedu. Ka 2011. aasta Foresteri iseloomustavad needsamad tuntud ja Subaru puhul traditsioonilised omadused, millele nüüd on lisandunud mitmeid kvaliteeti ja kasutusmugavust tõstvaid lahendusi.

Täiustatud kvaliteet

Muudatuste käigus on Foresteri salong saanud täiesti uue ja kvaliteetsema ilme. Kõik, alates stiilsest näidikuteplokist, vedelkristallekraaniga parkimiskaamerast kuni täisdigitaalse kliimaseadmeni välja kõneleb märgatavalt luksulikumas keeles. Foresteri paljukiidetud välisdisaini juures on muudatused mõnevõrra tagasihoidlikumad, piirdudes uue kujustuse saanud iluvõre, kergvelgede ja küljepeeglitesse integreeritud suunatuledega.

Uus mootor ja madalam kütusekulu

2011. aasta Forester on esimene Subaru mudel, mis saab endale kolmanda põlvkonna boksermootori. Tuliuue 4-silindrilise bensiinimootori puhul on säilinud kõik boksermootorite eelised nagu kerge kaal ja kompaktsed mõõtmed, madalal asuv raskuskese ning minimaalne vibratsioonitase. Võrreldes boksermootrite senise põlvkonnaga pakub kolmanda generatsiooni mootor samaväärse võimsuse juures paremat pöördemomenti , kusjuures keskmine bensiinikulu on senise 8,6-liitrilt langenud 7,5 liitrini.

Rikkalik varustus

Uuenenud Foresteri varustuse nimekiri on erakordselt rikkalik juba baasmudelist alates. Kõikide mudelite standardvarustusse kuuluvad püsikiirusehoidja, stabiilsus- ja veojõukontroll VDC, Bluetooth telefonisüsteem, esi- ja tagaklaasi soojendus ning kolm aastat tasuta hooldust. Bensiinimootoriga XS ja XE mudelitel on nüüdsest põhivarustuses ka kahe tsooniga digitaalne kliimaseade, 4.3-tollise ekraaniga parkimiskaamera, uudse disainiga 17-tollised kergveljed ning elegantse kujustusega näidikutepaneel.

Uuenenud Forester on nüüdsest saadaval Subaru edasimüüjate juures hinnaga alates 22 861.- eurot.

Jälgi Forte autouudiseid ka Twitteris!