Vahendab Accelerista.

Ajaloo esimesele MINIde kokkulugemisele laekus vastuseid igast maailma nurgast. Noorim küsitlusele vastanutest oli 17-aastane Luke Uus-Meremaalt, vanim 80-aastane John Põhja-Walesist. Valdav osa vastanutest on oma Minile ka nime andnud. See võimaldas MINI World Live korraldajatel teha põnevat nimestatistikat ning raalida välja populaarsemad MINI hüüdnimed.

“Ütle mulle üks ilus poisslapse nimi…” – 51% kõigist küsitlusele vastanutest tunnistasid, et nende meelest on MINI poisslaps ja nad on oma autole pannud ka vastava nime. Kõige populaarsem poisinimi on Marvin! Järgnevad Tommy, Jack, Dave, Stuart ja Bob.

Siiski, 35% MINI omanikest leiab, et auto on tüdruk mis tüdruk ning 14% on arvamusel et tegu on uniseks -sõidukiga, mis vastavalt olukorrale on kas üks või teine või siis ei kumbagi, lihtsalt auto. Populaarseim tüdrukunimi on Minnie. Järgnevad Mollie ja Millie.

Loomulikult on olemas ka eriskummaliste nimedega MINIsid – kuidas tunduks näiteks Pingu (valge, musta katusega auto kohta), Tetley (tuntud teemark, auto on saanud selle nime seetõttu, et keres on rohkem auke kui teekotis), Mojo Jojo (ilge roheline kuri ahv Powerpuff Girls animafilmist)? Üks omanik on oma MINI nimetanud kuulsa waleslasest ragbimängija järgi Leigh Halfpennyks ning põhjendab nimevalikut sellega, et mõlemad – nii mängija kui auto on pisikesed, aga uhked ja sitked.

Loe edasi siit