Kõige rohkem ollakse rahul Toyota Priusega. Lausa 92% omanikest ostaks ka uueks autoks selle hübriidsõiduki. 91% omanikke oli väga rahul oma BMW 335i kupee ja kabrioletiga ning 90% oma Porsche Boxteriga. Kokku sai vajaliku toetuse osaliseks 39 automudelit, millest 18 on Jaapani tootjate autod ja nendest omakorda 10 Toyota kontserni toodang. Kõige rohkem kõikus GM’i reiting: ülimast rahulolust Corvette’i puhul kuni kõige suurema vihkamiseni mõningate isendite juures.

Eestlastele tuttavaid autosid oli nimistus palju: nii on rahul ameeriklased Honda Jazz’iga ja Vokswagen Golf’iga väikeautode seas. Golf Eestis väikeautoks muidugi ei kvalifitseeru… Samamoodi ollakse rahul Mazda3’ga. Sportlikematest autodest on lisaks BMW’le ja Porschele esindatud Honda S2000, Mazda MX5, Mini Cooper S, Audi S4 aga ka USA-raua esindajad Corvette ja Mustang. Esinduslikest autodest hinnatakse kõrgelt Lexus LS460 ja RX350. Maasturitest lisaks Lexusele veel ka Toyota Land Cruiserit ja Hyundai Santa Fe’d.

Kõige vähemhinnatud sõidukite nimistus on peamiselt meil siin tundmatud sõiduvahendid nagu näiteks Chevrolet Cobalt või Saturn Ion. Kuid leiab ka pisut tuntumaid autosid: üllatuslikult on ameeriklastele vastumeelne Suzuki Grand Vitara ja rahul ei olda ka Chevrolet Aveo ega Jeep Grand Cherokee’ga. Kokku uuriti rohkem, kui 415 000 autoomaniku arvamust ja need katsid üle 300 erineva mudeli. Seega võib nii põhjalikku uuringut juba tõepähe võtta küll?