Väljaanne PopularMechanics arvab, et tegemist on masinaga BMD-4, Venemaa meediakanalid nimetavad selle margiks pigem BMD-2. Kuid kindel on see, et nendele masinatele on torni asemel paigaldatud mingisugune presendi alla peidetud lisaseadeldis, mis tavaliselt sellistel masinatel puudub.

Teadaolevalt kuuluvad masinad Rjazani lähistel paiknevale õhudessantvägede koolile ja nagu mõned eksperdid viitavad, on sellised 14-tonnised masinad mõeldud sõitma pigem kruusateedel, samas kui asfaldile jõudes võtab masin justkui uisud alla. 19-aastane juht ilmselgelt ei omanud piisavalt kogemusi, et kokkupõrget ära hoida. Õnneks keegi tõsisemalt viga ei saanud.

BMD kujutab endast dessandi lahingumasinat, mida on muide võimalik ka langevarjudega lennukilt alla heita, BMD-1 on olnud kasutusel 1969. aastast, BMD-2 1985., BMD-3 1990. jaa BMD-4 2004. aastast. Masinatest on olemas ka mitmesuguseid modifikatsioone.

Hea lugeja, kui sa suudad täpsemalt tuvastada selle sõjamasina marki ja seda, mis seadeldis selle presendi all on, anna kommentaarides teada.