“Universaalkerega Cruze siseneb olulise tähtsusega turusegmenti. See sõiduk vastab igati Euroopa autojuhtide ootustele, olles eristuva disaini ja dünaamiliste sõiduomadustega, ruumikas ning säästlik,” kinnitas Susan Docherty, Chevrolet Europe´i president ja tegevdirektor.

Universaal-Cruze´il on mahukas pagasiruum, valik jõulisi ja säästlikke mootoreid ning tipptasemel Chevrolet MyLink info- ja meelelahutussüsteem.

Uued mootorid tulevad alates käesoleva aasta suvest ka teistele Cruze´i mudelitele. Olemasolevatele 1,6- ja 1,8-liitristel bensiinimootoritele lisandub uus 1,4-liitrine turbo bensiinimootor, uus 1,7- ja uuendatud 2-liitrine diiselmootor. 

Universaalkerega mudel on pisut pikem kui luukpära- ja sedaanversioon (vastavalt 4675 mm, 4510 mm, 4597 mm), pagasiruumi maht ulatub 500 liitrist kuni 1500 liitrini.

Disainilt sarnaneb universaalkerega Cruze teistele mudelitele. Kaarduva joonega katus on varustatud katusereelingutega, uue näo saab esivõre, esitulede korpuste sisemus ja udutuled, samuti uueneb velgede välimus. Salongis saab värske ilme keskkonsool ning suureneb istmekatete valik.

Kõik Cruze´id saavad ka võtmeta sisenemise süsteemi, mis võimaldab autovõtme rahulikult taskusse või kotti jätta. Mootori käivitamiseks piisab nupuvajutusest.

Chevrolet uus info- ja meelelahutussüsteem MyLink on alates käesoleva aasta suvest saadaval nii kõikide Cruze kui ka Aveo mudelite kõrgematel varustustasemetel. See süsteem ühendab autojuhi nutitelefoni võimalused sõiduki omadega.

MyLink võimaldab nutitelefoni juhtida seitsmetollise puutetundliku värviekraani kaudu. Selle abil saab kasutada nutitelefoni telefoniraamatut, playliste, pildigaleriid, videosid ja muud, nagu näiteks spetsiaalset navigatsioonirakendust.