Das Auto vastava numbri põhilugu tutvustas Volkswageni uut Passat GTE mudelit Tallinna kontekstis.

Linna vaatamisväärsustest on lisaks “Ülemiste tüdrukule” välja toodud Linnahall, Maarjamäe memoriaal, Rotermanni kvartal, Balti jaama turg, Navitrolla Galerii, kohvik Kamahouse, Energia Avastuskeskus, Pirita rand, Kumu kunstimuuseum, õllebaar Pudel ja Tallinna vanalinn tervikuna.

Artikkel “Silicon Tallinn” tutvustab lähemalt ka selliseid põnevaid Eesti idufirmasid nagu coModule, Like A Local Guide, NOW!Innovations ja High Mobility.

ekraanitõmmis

Volkswagen AG poolt väljaantav ajakiri ilmub nii paberil kui ka veebis. Das Auto on tasuline ja ilmub lisaks rahvusvahelisele inglisekeelsele väljaandele kohalikes keeltes Brasiilias, Hispaanias, Prantsusmaal, Mehhikos, Venemaal, Šveitsis, Suurbritannias, Austraalias, Saksamaal, Austrias, Greekas ja Koreas.

1780-ruutmeetrine hiiglaslik seinamaaling “Ülemiste tüdruk” valmis Ülemiste City ärilinnakus eelmisel suvel. Binaarvihma ehk 1560 ühe ja nulli sisse on peidetud salm Debora Vaarandi luuletusest “Ülemiste vanake ja noor linnaehitaja”.

Seinamaaling valmis tänavakunstnik Indrek Haasi kavandi järgi ning selle teostamisele aitasid kaasa kunstnikud Edgar Tedresaar, Paavo Kuldkepp, Martin Urb, Alar Tuul ja Taavi Kask.

Nelja korvpalliväljaku suurune seinamaaling asub Tallinnas Suur-Sõjamäe tänava ääres.

Loe Tallinna kohta kirjutatud artikleid Volkswageni ajakirja veebist: 1 ja 2.