Loomulikult on autol ka sohver, juhi kõrval isegi koht turvamehele, ent limusiini põhisalongis, kus reeglina paiknevad tagaistmed, asub sel autol vaid üks suur nahkne troon, kus ringiveetav rahus oma maailmavallutusplaane saab haududa. Trooni ees on tegelikult piisavalt palju vaba põrandaruumi, kuhu liba-Rollsi omanik saab enda ees põlvitavaid jüngreid ette kujutada.

Geely ametlikul kodulehel seletatakse, et GE pakub Rolls-Royce Phantomiga võrreldavat luksust, nii et ettevõte ei varjagi soovi oma inspiratsiooniallikat korralikult välja mängida. Kuna GE on Phantomist veidi väiksem, on phantomiseerimine muutnud selle natuke kohmakalt, kuigi väga entusiastlikult Rolls-Royce'i rüüd kandvaks limusiiniks.

Majanduskasvu kiiluvees tekkinud uusrikaste kiht tahab alati olla kõiges silmnähtavalt esimene. Miks mitte olla siis juht nii elus kui äris ning ka liider oma enese limusiinis.

Eneseiroonilise mõõtmega Geely GE veeretatakse publiku ette naljakuul Šanghais peetaval autonäitusel. Auto on 5,3 meetrit pikk ning selle teljevahe ulatub 3,1 meetrini.