Aleksander Polutniku leiutis oli veel üsna koredas prototüübivormis. Honda võttis kätte ja lahendas sama ülesande koos peene disainiga, mis andis tulemuseks jalgade vahele paigutatava duubelkassettmaki-suuruse seadme. Sellega on sobilik liikuda nii tänaval jalakäijate hulgas kui kontoris ja isegi kodus, pajatab Honda.

Honda kunagisest vahendist, mis muutis inimese poolenisti robotiks, aidates sel jalutada ja trepist üles tõusta ning kükitada on U3-X vähem piinlik liikumisviis. Samas näib, et sellise asjaga lähenev isik teeb kindlasti ka veidi nalja. Lõpuks aga saab selgeks, et nimetatud sõiduvahend on tõesti väga kompaktne ja praktiline.

U3-X töötab nagu Segway - sel on güroskoop ja elektrimootor ning selle kiirust ja suunda saab reguleerida keha kallutades. Tänu suurt ratast katvatele võrudele saab liikuda aga ka diagonaalselt, nii et pigem on tunne, otsekui veeretaks keral, mitte vaid üht suunda pakkuval rattal.

Firma nimetab taolist liikumisviisi HOT Drive System ehk Honda Omni Traction Drive System - ehk Honda üherattaliseks, kuumaks või siis mitte. Polutniku leiutisele eksperimentaalse seadme ametlikus pressiteates tähelepanu ei juhita.