Renault Scenic Privilege’is on navigatsioonisüsteem TomTom, esimesed ja tagumised parkimisandurid, multifunktsionaalne LCD ekraan, MP3- ja CD-mängija, 16-tollised valuveljed, lapseistme ISOFIX kinnituskohad jpm. mugavus- ning turvavarustust.

Auto alghind on tõesti 10 Eesti krooni ning Kristiine Kaubanduskeskuse turundusjuht Kaidi Laur garanteerib, et auto üritusel müümata üritusel ei jää. „Meile pole koostööpartneri poolt seatud mingit eesmärki või kohustust, millise summaga peaksime auto maha müüma. Kui pariim pakkumine jääb näiteks 1000.- krooni peale, siis saabki keegi õnnelik ligi 400.000.- krooni maksva auto omanikuks vaid 1000.- krooniga,“ lisas Laur.

Järgmisel laupäeval toimuval Kristiine Keskuses suurejoonelisel oksjonil on auto kõrval võimalik soetada ka paljusid kultusstaatusesse tõusnud moeesemeid. Pakkumised algavad alates kella 16:00'st Eesti tuntuima oksjonite läbiviija Samuel Golombi käe all. Üritust juhib stilist ja tantsustaar Ženja Fokin.

Oksjon on eelregistreerimisega. Telefoninumber, email ja osalemissoov tuleb saata kuni 5.novembrini aadressile: eda@elamusstuudio.ee või registreeruda tund enne oksjoni algust Kristiine Keskuse aatriumis.

Jälgi EkspressAuto uudiseid ja artikleid ka Twitteris!