Nissani turvakilbiga on varustatud uus Nissan Pulsar aga ka teised mudelid nagu Qashqai, X-Trail, Juke ja Note. Ulatuslik turvavarustus hõlmab kõrgtehnoloogilisi lahendusi, mis aitavad ära hoida õnnetusi ja kaitsta autos sõitvaid inimesi. Turvakilp hoiatab juhti tagurdamisel auto taga liikuva inimese, küljepeegli pimealas oleva auto, sõidurajalt kõrvale kaldumise ja juhi enda väsimuse puhul. Lisaks kuuluvad Qashqail ja X-Trailil süsteemi automaatne liiklusmärkide tuvastamine ja kaugtulede ümberlülitamine.

Hädaolukorras toetab Nissani turvakilp juhti automaatse hädapidurdusega, manööverdamisel aga kuvab auto nurkadest ja külgedest 360-kraadise pildi täisvaatemonitorile.

Auhinna üleandmisel ütles Auto Expressi peatoimetaja Steve Fowler: “Nissani turvakilp pakub paljudele autoostjatele kindlustunnet, mida nad täna väga vajavad. Sellised omadused, mis olid varem ainult kallimate autode pärusmaaks, on nüüd kättesaadavad ka soodsamate ja väiksemate autode ostjatele.”

Nissani peadisainer Andy Palmer: "Nissan on varemgi toonud luksusautode tehnoloogiat palju laiema tarbijaskonnani. Eriti oluline on tehnoloogia demokratiseerimine just inimeste turvalisuse tagamisel. Nissani jaoks on väga tähtis turvakilbi tehnoloogiate laialdane kasutamine, sest meie eesmärgiks on viia autos hukkunute arv nullini."

Tule tutvu Nissan Pulsar turvakilbi tehnoloogiaga ja Nissani mudelitega Nissani salongides või Nissani kodulehel Nissan.ee

Jaga
Kommentaarid