Süsteem on iseenesest sama lihtne nagu hiljuti kirjeldatud pakikande idee, mis seisnes saadetiste ringlemise tänavatel vuravatest neljarattalistest hoopis linna kanalisatsioonitorudes ringi silkama pandavaisse liikureisse organiseerimises.

Ei tea, kas ka toit nüüd just kanalisatsiooni pidi kodudesse jõudma peaks, ent üks variant oleks seegi. Teine oleks eraldi toidutorustiku rajamine, vahendab Wired ühe projekti kaasautori Russ Tillemanni ettepanekut. Selle kaudu saaks transportida nii toitaineid endid kui koguni restoranides ja kiirsöögikohtades valmis komponeeritud tervikroogade komplekte.

Maa alla uute torustike ehitamine käib tegelikult juba praegu. Nii mõneski linnas on prügikastide asemel hoopis suurte torude suudmed, mis neisse asetatud suutäied alla neelavad ning kaugel eemal asuvasse kogumismakku seedivad. Prahas tegutseb kesklinna all pneumaatiline postitorustik juba 19. sajandi lõpust.

Endast sisuliselt miniatuurset metrood kujutava toidutorustiku ehitaks valmis iseseisvad robotmutid, mil kuluks 1 miili ehk umbes 1,6 km pikkuse lõigu kaevamiseks olenevalt pinnasest 11 päeva.