Toyota 1000-eurose Unistuste Stipendiumi loosimises said osaleda kõik, kes tundsid soovi end arendada või täiendada huvipakkuvas valdkonnas. Selleks tuli postitada enne 31. detsembrit 2010 Rocca Al Mare Kaubanduskeskuse aatriumis seisvasse Toyota Corollasse ankeet kontaktandmete ning valdkonnaga, milles sooviti end täiendada.

Toyota Baltic AS’i turundusspetsialisti Reili Kaibaldi sõnul oli Toyota stipendiumi eesmärgiks aidata kaasa ühe inimese unistuste täitumisele, toetades rahaliselt vajaminevat koolitust või kursust. “Stipendiumite vastu oli üllatavalt suur huvi ning kokku laekus meile ligi 500 stipendiumi avaldust, millest loositi välja üks võitja. Enim sooviti end täiendada võõrkeelte vallas, samuti huvituti fotograafia kursustest ning autojuhi lubade tegemisest,” ütles Kaibald ning lisas, et stipendiumi võitja soov arendada end delfiiniteraapia valdkonnas oli kahtlemata üks ainulaadsemaid unistusi.

Toyota stipendiumi võitja, martsipanimaalija Heli Erdeli sõnul on delfiiniteraapiaga kurssi viimine talle juba pikemat aega huvi pakkunud, kuid finantside vähesuse tõttu on unistus siiani teoks tegemata jäänud. “Olen palju lugenud delfiiniteraapia ja selle positiivsete mõjude kohta kas Downi sündroomiga või autistidest laste seas ning minu sooviks on end veidikenegi selle valdkonnaga kurssi viia,” on Erdel õnnelik talle antud võimaluse eest. Ta lisas, et delfiiniteraapia kursusi Eestis ei toimu, küll on aga võimalus end selles valdkonnas täiendada kursuste või seminaride näol näiteks Iisrealis.

Toyota Unistuste Stipendiumi loosimine toimus 5. jaanuaril üheaegselt nii Eestis kui Leedus, kus 1000-eurose stipendiumi võitis Gediminas Stasiukevičius, kes soovib end täiendada meditsiini valdkonnas.
Toyota stipendiumi ei saa sularahas välja võtta, vaid see kantakse kooli või muu haridusasutuse arvele arve esitamise alusel.